Toimintaa

Taustatietoa

Palaute

 

Uimalippuetu MTK-Valkealan jäsenille

MTK-Valkealan perinteinen uimalippuetu on jälleen jäsenistön käytettävissä. Aiemmista vuosista poiketen etu on nyt voimassa ympäri vuoden. Eli kymmenen ilmaista uintikertaa voi ladata asiakaskortille milloin tahansa ja niitä voi käyttää niin kauan kuin kaikki kerrat on käytetty.

Uimalippuesite

Valokuituverkko Kouvolan ja Iitin maaseutualueille

Kouvolan ja Iitin maaseutualueille on perustettu osuuskunta, jonka tarkoituksena on varmistaa alueelle toimiva valokuituverkko nykyaikaisia tietoliikenneyhteyksiä varten. Osuuskunnan nimi on
Osuuskunta Kymijoen Kyläkuitu.

Valkealan tuottajayhdistys on päättänyt tukea yhdistyksen jäsenien liittymistä Osuuskunta Kymijoen Kyläkuituun 10 eurolla. Tuki kohdistuu jäsenyyden verottomaan osaan.

Lisätietoa hankkeesta on Kymijoen Kyläkuitu sivuilla.

Jäsenrekisterin pinta-alatiedot ajan tasalle

Tilojen pinta-aloissa ollaan siirrytty käyttämään viljelijän EU-tukihakemuksiin merkitsemiä pelto- ja metsäaloja.  Peltojen vuokraus ja tilakaupat muuttavat aloja kuitenkin jatkuvasti.  Sen takia MTK:n jäsenella on kuitenkin velvollisuus ilmoittaa näistä muutoksista sihteerille.  Muutkin jäsenrekisteritiedot on säännöllisesti hyvä tarkistaa ja ilmoittaa muuttuneet tiedot sihteerille: 
Matti Kousa
p. 040 547 8890
Sp. matti.kousa(ät)gmail.com

 

 


 

 

 

 

Päivitetty 30.08.2019